Ragnarok Online

I apologize to you guys who have subscribed my feed to your choice RSS reader (eh? am I a way too narcissistic? :D), for not sending any entries, ’til now. Guess what thing has been captured my interest? No way you haven’t seen the title first before reading this post :). This game is more more more addicting that the last one, Seal Online. It’s because I didn’t know what kind things should I put into my cart and get my character idle for hours, vending in Midgar until I got enough cash to buy headgears. In Seal Online, every classes can do vend. So, I was just up ’til 1 AM and went to bed, waiting for cash with my character vended in Shiltz.
Cuz of this new interest, I come up with a site (AGAIN?) to store my screenshots (since I’m in love of capturing moments in online games) called link disabled.
Why Edward?
Because:

  • I’m in love with TWILIGHT SAGA series by Stephenie Meyer. I’ll post the entry about it as soon as possible.
  • I play by using male character instead of female character. And I named it Pisco. Inspired by Aoyama Gosho work, Case Closed. Name of an alcoholic drink. Please don’t misunderstand by calling it “Pisang Coklat”. I’m hating that

If you do play Ragnarok Online (Indonesia) in Fun and Chat server. PLEASE PLEASE PLEASE let me know your name, and we can be friends ^_^

16 thoughts on “Ragnarok Online

  1. entah kenapa sampe sekarang gua masih ga bisa suka RO. I dunno … sumhow … it annoys me everytime i see it huah ua hua hua ….
    ya wes enjoy the game to ;)

  2. jackpot??!gue menang apaan??!duitt yee?ahahahh!!sukurr dee, i wish i have that,trus hosted, gue suruh bawa acara gitu?!wowow!!!

  3. as far as i know, ragnarok online itu adanya waaaaay before seal online.

    tapi emang adiktif sih. tapi gue sendiri not interested in gaming (sounds boring, right?)

  4. hadir!
    efek di blog gua yg lu liat itu bukan cuma nongol di IE7 (halah ketawan lu keseringan pake bootcamp buat maen RO) tp juga di Firefuks and Sapari.
    Jadi kapan chatting lagi ? RO mulu gua ditinggalkan T^T

  5. ya ampunn kasian amaat sii ampe bilang scarcity temen di blog, ngak jugaa lagee, kan ada gue, jadinya kan lumayan banyak.aahhahaa, maksa abis ngak sii gueee.lol!

  6. Ya ampun Zien. Lo masi suka maen RO? Gw dah pensiun dari RO sejak… Beberapa taon lalu =))
    Jadi ini penyebab ke-nggak-ol-an lo selama ini ya?

  7. I don't know Vi, gue curious buka" web beserta blog lo, isinya interesting banget, karena blog gue yang lama di blok, dan sampe sekarang gw nggak tau kenapa. Waktu itu udah dilihat Yenny, tapi sama aja akhirnya kita sama-sama nggak tau. Akhirnya gue dengan sangat menyesal, bikin blog baru lagi (http://www.folderofmary.blogspot.com). I hope you don't mind to teach me how to make an interesting blog like yours.

    Anw soal post ini, sebelumnya gue udah menyangka pasti si Visien gamer juga, tapi SEAL ONLINE is more addicting than every Online games I've ever tried. :P :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>