Remembering Birthdays

I.. got up early today, woken up by my dad who was upset with my alarm that wouldn’t go off. My mistake. I didn’t realize the nyan cat theme song that danced through my dream.

I went early too, but didn’t manage to arrive in time for morning prayer. The pos pengumben road has been in chaos these two days in a row. Wonder why. Took me an hour to get to office (usually only 30 mins).

Worked on two mock-up pages for check out and shopping cart. I believe the rest would be easy!

Just finished a quick drawing pose practice. I hope someday I would be able to do character illustrations with great gestures!

practice

Now time for doing some shoshanahserly.com and a bit of Internship Report. Wish me to stay awake til then :/
[Addition]
Happy birthday to Sharleen and Serly! Sorry for the last minute birthday cards. At least it’s still sent in Nov 6, 11:50 pm xD Continue reading

Today’s Doodles

July. Juki charly version.
Juky, Juki Charly Version
Juki

And Naoki Sato…

Naoki Sato - Lineart
Naoki Sato - ColoredHad a meeting with Juki team for HF9. See you there, guys!

Anyway, I just changed my username on dA from danuve to hyoori. Which one’s better in your opinion? I also uploaded the Naoki doodle to it. Go visit and give a comment :)

Tentang yang dulu-dulu

Sebenernya gw pengen banget tuh temenan lagi sama temen2 gw yang dulu, tapi kok kayaknya ga bisa ya? Mereka udah ada dunia sendiri. udah beda. Udah gak kayak dulu lagi. Mungkin kalo kita ketemu lagi, kita pasti bingung mau ngomong apa selain the legen wait for it dary variations of gimana kabar questions.

Kalo kata twitter: #theawkwardmomentwhen

Padahal dulu kita sering tu main ke taman bareng, main gunbon di warnet blok J apa tuh namanya? Yg adminnya wand violet nickname sangkakala. Dimanamana masi suara jedar jedor tu ya maklu, jaman cs;

Gambar sama2 tu bikin OC. Uda tau gambar kita sama2 jelek, masi diributin aja bagusan gambar sapa. Les komputer bareng eh berantem gara2 pak gurunya suka bocorin rahasia ck. main suit jalan digimon kyk anak kurang normal;

Kemana-mana bareng tu, telpon2an curhat ngomongin apa juga gua bingung sih sbnrnya. Skr uda jadi artis aja tu.. Ya.. Girl ben;

Kl dulu ngomongin kpop melulu tu, apa tu, tvxq tu, skr ud d bandung ya mengemban pendidikan yang lebih layak daripada sang timur. Ada yg ke SG juga tu., ya pada pinter2 loh;

pinter dandan tu skr. Apa2 masi bareng2 gak, bocah kembar?

Gimana IPEKA tomang? Skr kuliah dimana?

Temen2 SMA mencar semua?

Sampe pada akhirnya baru sadar kalo cuma bisa nyambung sama temen-temen SMA, itupun cuma dikit. Berapa biji si paling.

Sori Di, sampe sekarangpun kita gak pernah bisa nyambung kalo ngomong. Kita selalu ngomong minimal 1x setahun, tapi ga perna ada yang nyambung. Gw ga tau kenapa. Kita sama2 berusaha deh ya. Kali2 kapan gitu dunia parallel kita bisa tersambung.

Living in the past is so tempting, eh?

Gimana fakultas kedokteran..? Sehat..?

If I was granted one wish

I wished I could turn back time…..

Where life was still innocent and beautiful
You didn’t know which side of your life you needed to hide..
Where you could see your most hidden aspects of your life
You didn’t even know that you could be like that.. back then
When life was full of childlike dreams and hope
You got almost nothing to worry about
You were friends with most people that you didn’t even think that..”I could be friends with them?” right now
When your mother and father were still together
When you got so many freetime yet you could fill it with various activities that would be your passion a life after
I wished
Oh how I wished
I could go back to those days
My golden days
Everyone wouldn’t even think about your looks or intelligence to be your friend

I wouldn’t worry things that I didn’t suppose to worry
Old houses were so fresh. I didn’t sense big tall buildings, huge construction sites around
Things were so cute and classic
When blogging was so popular, and everyone does blogwalking everyday
When blogging was still something people don’t think of making revenue for
When personal blogs were still interesting to read
And anak mas was still 500 rupiahs each

I miss
I miss 20s’ world wide web
I miss splash screens
Minesweeper, Skifree, and Chip’s Challenge were my compañeros
Microsoft Frontpage was my buddy
Digimon was my television favorite
I used to phone my best friends talking non-sense
Hahah

“Do you have Friendster?”
“Wanna exchange links with me?”
“Just drop a line on my Tag Board”

Merry Christmas!

Merry Christmas semuanya! Aduh telat banget saya, tapi tak apa. Mending telat daripada gak sama sekali :D

Harusnya gw juga bepergian seperti yang lainnya, tapi apa daya, tugas menahan! Kadang gw mikir kampus gw kok aneh ya, soalnya temen2 gw pada ga dapet tugas gara2 uda UAS duluan. Kok kampus gw belom UAS yaa? (gw kaga ngerti sih periode yang baik untuk UAS itu kapan, ga perna merhatiin kalender akademik).. Ya sudahlah..

Kemarenan nonton di TV, ada sinterklas jawa! Waakakakaa here are the pics:

Instead of janggut putih, doi pake janggut hitam.
Instead of bagi2in bingkisan, doi bagiin sembako.
Instead of naik kereta reindeer, doi bawa gerobak!

Ah ya selain itu TIMNAS Indonesia jadi runner up kemaren.. *kalo ga salah* selamat kepada TIMNAS yang udah main bagus n sportif! #taudaritwitter dan selamat juga kepada Malaysia yang menang! #taudaritwitterjuga *ketahuan deh nonton bola via twitter*

Bentar lagi uda mau taun baru.. Yang tadinya enak dibaca twenty ten jadi twenty eleven atau yg mau ribet jadi two thousand and eleven. Kayanya ga pas banget ya suku katanya :o. Semoga aja jd tahun yg lebi baik dr tahun ini.. Bencana berkurang, korupsi diberantas, nilai baguss *kebanyakan harapan absurd*

Dan yang paling ganteng! Kevin uda beli laptop baruuuu yang ada webcam + built in microphonenya <3 asekasekasek nelpon gratis..! Lebi ganteng lagi kalo doi beli iPhone, bs telp gratis dmnpun dankapanpun! Ehanjrit ga gratis denk, kan bayar internet :( tapi yah still, bayar inet 100rb buat keperluan primer :p + irit pulsa nelp ni maniak dota, hehehehee